Arkitekt eller byggnadsingenjör!  

Ledig tjänst

Vi söker ytterligare en medarbetare – erfaren arkitekt eller byggnadsingenjör!  

 

Är du sugen på att jobba på ett kontor i skärgården med härlig utsikt? 

Är du sugen på att nya utmaningar? 

Är du sugen på att leda projekt? 

Vi söker en erfaren arkitekt eller byggnadsingenjör som kan tänka sig ansvara för en projekt-portfölj och som har mycket goda kunskaper i Revit. Dina tidigare erfarenheter av att jobba med egna projekt och rita i Revit ger dig den nödvändiga insikt som kommer behövas i ditt arbete hos oss. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor. 

I tjänsten kommer du få arbeta brett, ta del av insikter i hur det är att driva och utveckla ett bolag såväl som arbeta i båda stora och små projekt. 

Team Bostein&John.jpg

BOSTEIN & JOHN AB är faktiskt världens bästa arbetsplats. I Sverige finns vi på ca 1 ort och har 7 anställda just nu. Vår storlek gör att vi har kunder i många olika branscher och en anställning hos oss leder gärna till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på BOSTEIN & JOHN AB samarbetar med attraktiva företag, men har även många spännande uppdrag för privatpersoner. Arbetstiden är primärt 0800 - 1700, vi är dock flexibla. Hemmakontor ser vi som en helt naturlig del av livspusslet. Personlig lönesättning gäller.

Kontaktperson: Stein Ove Paulsen – 0702420354 eller via steinove@bosteinjohn.se

IMG_7496.jpg