Byggnadskonstruktör

Om tjänsten

I din roll som konstruktör fungerar du som en kundorienterad konstruktör som kommer ansvara för konstruktionen/konstruktionshandlingarna i alla våra projekt vilket inkluderar båda projektering för privatpersoner (hus, tillbyggnad, stugor mm) såväl som till företag (industrilokaler, kontorslokaler, flerbostadshus etc.). Du kommer arbeta i ett mindre team bestående av 4 anställda och 1 praktikant. Vi ser detta som en fin möjlighet att vidare utvecklas i en mycket utvecklande och innovativ miljö. I tjänsten kommer du få arbeta brett inom konstruktion, samt ta del av insikter i hur det är att driva och utveckla ett bolag såväl som arbeta i båda stora och små projekt. Vi har ett ständigt fokus på senaste teknologin, såväl som på kontinuerlig utveckling – motto: ett steg före!

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från byggkonstruktion, till fördel är goda kunskaper i Revit eller CAD. Du har gärna en utbildning på högskolenivå som byggnadskonstruktör/byggnadsingenjör eller liknande samt erfarenhet av självständigt. Din tidigare erfarenhet av arbete som konstruktör ger dig en nödvändig insikt i ditt arbete. Det är meriterande om du även arbetat inom större byggprojekt. Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande, självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor. Du som är nyutexaminerad är självklart också varmt välkommen av att höra av dig.

Viktigt för tjänsten

 

  • erfarenhet inom byggkonstruktiodet är meriterande om du har erfarenhet av Revit då vår projektering oftast sker i 3D-modeller i såväl projektering som beräkning – CAD går också bra.

  • önskar att utvecklas, ansvarstagande, framtidsorienterad.

IMG_0171_1.jpg

Om anställningen

Tjänsten som konstruktör är anställning med tillsättning omgående. Du får en anställning i BOSTEIN & JOHN AB och vi är flexibla gällande heltid/deltid.

Team Bostein&John.jpg

BOSTEIN & JOHN AB är faktiskt världens bästa arbetsplats. I Sverige finns vi på ca 1 ort och har 4 anställda och 1 praktikant just nu. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på BOSTEIN & JOHN AB samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina behov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Arbetstiden är primärt 0800-1700, vi är dock flexibla. Det gäller även att kunna arbeta hemifrån. Personlig lönesättning gäller.

Kontaktperson: Stein Ove Paulsen – 0702420354 eller via steinove@bosteinjohn.se

 

Sista ansökningsdag: löpande