top of page

Medarbetarintervju med vår inredare Lisa.

18112829758284009.jpg

Vår medarbetare Lisa Bergman berättar att hennes roll som inredare innebär att skapa trivsamma rum med färg och form. Man tar tillsammans med kunden fram en idé som fyller en funktion i ditt hem eller på din arbetsplats. ”Det kan vara allt från färgen på väggarna till möbler och textilier för kundens ändamål. För mig är det viktigt att estetiken går ihop med funktionen.”

Inredningsprojekten

Till offentlig miljö är det viktigt att veta vad lokalen kräver. Berättar Lisa.

Frågeställningar så som om materialen behöver vara brandklassade, vilket ljusinsläpp som önskas, akustiken, vilken kvalitet tyget behöver ha samt hur lätt det är att rengöra produkterna är några saker som är viktiga att utgå ifrån. ”Även en bra ljussättning är en förutsättning för att få ett så trivsamt rum som möjligt.” Tillägger Lisa.

 

”När vi arbetar med privata kunder är det självklart viktigt att rummet blir personligt. Att hitta en stil, känsla som gör att kunden trivs och känner sig hemma.”

 

Lisa tycker de roligaste med jobbet är de kreativa, möjligheten att arbeta med färg och form för att skapa rum med olika uttryck och ändamål. ”Varje projekt är unikt och det är roligt att ta fram material och produkter som passar in. En möbel kan utformas på en mängd olika vis med hjälp av färg, tygval, hur stommen är behandlad mm. Ofta går det att välja mellan tyg eller läder. Är det en trämöbel kan den målas, betsas eller oljas. Möjligheterna är många och mitt arbete är att hjälpa kunden att få den möbel/ produkt som passar bäst.” Säger Lisa med ett leende.

Lisas inredningstips:

Första tipset vi kan ta med oss är att upp att hitta personlig stil och våga använda färg.”Det kan vara svaga kulörer men att man vågar bryta det vita. Det gäller både exteriör och interiör. Personligen tycker jag om när möbler och material åldras vackert.” Säger Lisa.

 

Lisa lyfter också upp att investera i hållbara produkter som inte behövs bytas ut inom ett par år.”Det kan vara en större investering men som som lönar sig i längden. En möbel kan även få nytt liv när den restaureras upp. Klä om eller måla. Blanda nytt och gammalt.”

 

Idag får vi mängder av inspiration via sociala medier, vilket kan göra det svårt att vara konsekvent. Det finns mycket som är fint men det krävs kunskap för att få ihop helheten. Berättar Lisa.

 

”Mitt bästa tips är att tänka till vad målet med inredningen är och sträva efter att nå dit. Självklart kan det ändras efterhand men att ha en ”masterplan” är en fördel. ”

Hur går man tillväga om man intresserad att anlita BOSTEIN & JOHNS inredningstjänster?

”Jag nås bäst via telefon eller mail.”

 

Lisas kontaktuppgifter hittar ni HÄR.

bottom of page