Nyheter

26/6-20

 

Nya lokaler

Innan sommaren flyttade vi kontoret till Kompetenshuset på Öckerö. Här trivs vi fantastiskt bra. Givetvis extra roligt då vi själva ritat byggnaden och lokalerna. Läs mer på kompetenshusets egna hemsida om konceptet och idén bakom byggnaden.

Läs mer

26/6-20

 

Hamnströget - Donsö

Donsö som är den mest aktiva och centrala ön i södra skärgården för näringslivet blir alltmer en plats för en turister. Det saknas idag en tydlig kärna och hamnen upplevs öppenoch kal. Förslaget presenterar en småskalig och enkel bebyggelse för att skapa en pittoreskskärgårdsmiljö, för både turister och de bofasta.För att skapa ett mer tydligt "centrum" har vi knutit ihop ett cirkulärt stråk.

Läs mer

30/4-20

 

Betelskolan - Hönö

Betelskolan på Hönö planerar att bygga ny skola. Vi fick i uppdrag att göra en förstudie på ny skola innehållande klasserna F-6. Skolan är en kombination av ombyggnation och nybyggnation som integrerar ombyggnation av Betels förkola. 

11/3-20

 

Björkö Isverk

Av de många ishus som tidigare fanns längs kusten är bara ett fåtal bevarade. Björkö isverk har därför ett stort kulturhistoriskt värde och är viktig för förståelsen av Björkös historia. Vi fick i uppdrag att gestalta en varsam ombyggnation av Björkö ishus tillsammans med en antikvarisk utredning av Västarvet.  Läs mer

14/1-20

 

Vi välkomnar Marie Gesterling in i gänget!

Marie kommer senast från Kub arkitekter och började jobba hos oss 13 januari 2020. Maries huvuduppdrag hos oss kommer att vara Cad-projektör. En bra start på de nya året!

 

13/1-20

 

Nu flyttar vi snart in i nya lokaler

Våren/sommaren 2020 flyttar vi in i nya lokaler. Detta ser vi givetvis fram emot. Den nya lokalen är i Kompetenshuset på Öckerö som ska stå klart innan sommaren 2020. 

Instagram

Kontaktinformation

Bostein & John AB

Lammholmsvägen 2

475 31 ÖCKERÖ

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Edin Ikon
  • Gray Pinterest Ikon