Cadritare i Revit

Om tjänsten

I din roll som CAD ritare fungerar du som säljstöd och ritar diverse nya och tilläggs- lösningar i Revit till privatpersoner (hus, tillbyggnad, stugor, Attefall mm) såväl som till företag (industrilokaler, kontorslokaler etc.).

I tjänsten kommer du få arbeta brett, ta del av insikter i hur det är att driva och utveckla ett bolag såväl som arbeta i båda stora och små projekt.

 

Som CAD-ritare arbetar du dagligen med Revit som verktyg, och kommer ha fokus på kundens önskemål och arbetsflöden.

Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper CAD och Revit. Du har gärna en utbildning på högskolenivå som byggnadsingenjör eller liknande samt tidigare arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Detta är dock inget krav! Din tidigare erfarenhet av arbete med Revit ger dig en nödvändig insikt i ditt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom byggprojekt. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor. Vi har hellre inga problem med att du är nyutexaminerad så länge du är bra sugen på att utvecklas. Viktigt för tjänsten är:

 

-erfarenhet inom byggproduktion samt erfarenhet av arbete i Revit

 

-önskar att utvecklas, samt vågar stå på egna ben

Om anställningen

IMG_0171_1.jpg

Tjänsten som CAD-ritare är anställning med tillsättning omgående. Du får en anställning i BOSTEIN & JOHN AB och vi är flexibla gällande heltid/deltid.

Team Bostein&John.jpg

BOSTEIN & JOHN AB är faktiskt världens bästa arbetsplats. I Sverige finns vi på ca 1 ort och har 4 anställda och 1 praktikant just nu. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på BOSTEIN & JOHN AB samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina behov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Arbetstiden är primärt 0800-1700, vi är dock flexibla. Det gäller även att kunna arbeta hemifrån. Personlig lönesättning gäller.

Kontaktperson: Stein Ove Paulsen – 0702420354 eller via steinove@bosteinjohn.se

 

Sista ansökningsdag: löpande