Arkitektur

Vårt team av arkitekter och projektörer har en bred kompentens och en rad kompetensområden som gör att vi kan erbjuda följande tjänster

Design

Arkitektur - genom hela projektets delar - förstudie, bygglov, systemhandling, bygghandling, relationshandling

Inredningsarkitektur

Områdesplanering

Visualisering

Utrymningsplaner

Visualisering

Vi tar fram, allt från enkla och snabba perspektiv till mer avancerade och verklighetstrogna bilder. Vi kan också på ett enkelt sätt dela med oss av 3D modellen där ni som kund kan vrida, vända och promenera i byggnadens virtuella miljö.​

3D/BIM/BIM-samordning

BS&J använder Autodesk Revit för alla projekt. Vid projektering i 3D förbättras kvaliteten och samarbetet med andra konsulter effektiviseras. Det finns flera fördelar med 3D projektering. Det givna är enkelheten att förstå byggnadens gestaltning, men en 3D modell innehåller också all den information man vill, vilket ger ett bra underlag till kalkylering men också till förvaltning. Kontakta oss så kan vi ge mer information kring alla fördelar med 3D projektering.

 

BIM (Building Information Model) innebär att modellen skapas i en 3D miljö, med målet att samla och lagra information om byggnaden och dess olika byggdelar.

BIM-samordnaren arbetar på taktik- och metodiknivån och ansvarar för processer, förutsättningar och specifika krav i projektet. Sammanställer även samordningsmodell.

Kontaktinformation

Bostein & John AB

Lammholmsvägen 2

475 31 ÖCKERÖ

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Edin Ikon
  • Gray Pinterest Ikon